Saturday, 8 October 2011

My Nikah Shoes..

Saalam..
Yes, babe! My nikah shoes is on the making.. Aaaaaaa...cantik? Hehe, tak taw la bagi korang tapi bagi Sarah cantik! Ahaks!

Hari tu sudah round2, ada cream shoes yg plain tapi at last Sarah go for pink. Sarah rasa tu lagi cantik dgn baju nikah Sarah nanti.


..gambar sebelum..

Okay, so plain kan? And it soft pink. Banyak jugak yg da siap ada beads kat kedai tu tapi coraknya Sarah tak kenan. 1st masuk Bright Sail, ada soft pink, Sarah try tapi agak tak slesa la.. Kasut dia material keras sgt, bila pakai kan, yg kat atas tu bulat kejung je. Tak rapat dgn kaki kita. So Sarah bagi alasan nak pegi cucuk duit, hehe.. tak sampai hati nak kata tak mau..(yeah, this is me).

So after that I go to Silver Star (kedai Sarah beli Sarah punya veil bertunang dulu), sini lagi byk choice, So i pick the soft pink one, pakai2, try2, and selesa sikit dari tadi. So okay la.. Dekat bright Sail tadi if plain RM40 shj manakala yg da decorate RM50. Tapi dekat Silver Star ni sama je harga. So kerugian RM10 di situ. Never mind, janji selesa.




Jadi di bawah adalah gambar2 picisan (<---- apakah??) kasut nikahku "in the making".. hehe..




Actually terdapat kesilapan di situ dimana Sarah just nak buat beads tu hanya di side luar kasut sahaja like kasut yg kiri tu tapi kan yg seblah lagi tu actually Sarah terletak beads kat seblah dalam dulu. Nak cabut balik mmg tak buleh, gam da melekat. So Sarah terpaksa cover dgn menampal beads dekat side luar n dalam. Tersangat kecewa (--").

Skang belum bleh upload full pix coz my wedding 2 months + lagi.. Tak surprise la nanti. Lagi pun tergendala disebabkan Sarah buat hantaran my bff (Farah, i did mentioned before) untuk kahwin dia on 7 October nih!! Hehe.. apa? Nak pix hantaran Sarah buatkan untuk Farah tu? Ok, i will upload on my next entry k... Tunggu.. Daaaaaaaa.......

3 comments:

  1. hehe.. aten datang tengok live taw... please be there at my nikah ceremony!

    ReplyDelete